RRETH NESH

 • “FASAMEN-aluplast” është kompani e themeluar ne vitin 2000 me lokacion në Podujevë. Merret me projektimin, prodhimin dhe montimin e dyer dritareve, fasadave, dhe gilinderave. Shtrihet me aktivitet në tregun Kosovar. Në më shumë se 15 vite përvojë pune, “FASAMEN-aluplast” ka kaluar nëpër faza të ndryshme të zhvillimit të saj, duke u ndërtuar në hapa të sigurt dhe profesional dhe sot ofron një cilësi të lartë të punimeve. Ka bërë një emër shumë të respektuar dhe të njohur në tregun e Kosovës.FASAMEN-aluplastl është ndër të vetmet kompani në Kosovë qe me një profesionalizëm të lartë, me ekipe të specializuara dhe me partneritet të ngushtë me kompani të njohura botërore, sjell për tregun vendor sistemet më të reja të fasadave xham-alumin, dhe fasadave të ventiluara.Çka e veçon FASAMEN-aluplast

  Eksperiencë mbi 15 vjeçare

 • Emër i njohur në tregun Kosovar
 • Menaxhim profesional
 • Ekip profesional inxhinierik dhe teknik
 • Repart të kompletuar për prodhim
 • Cilësi e lartë e punimeve
 • Komunikim dhe korrektësi ndaj klientëve
 • Partneritet me firma të njohura botërore
 • Shtrirje në projekte edhe jashtë Kosovës