ROLETA

Roletat përveç bukurisë që ofrojnë kan rol shumë të rëndsishëm në reduktimin e zhurmave që vijnë nga jashtë, ulin kostot e sistemeve të ftohjes pasi që ato ndalojnë rënien e diellit brenda, si dhe ju mbrojnë nga vjedhjet e mundshme.

Roletat rregullojnë temperaturën e brendshme dhe kontribuojnë në ruajtjen e energjisë. Nëpërmjet shtresës së ajrit roleta dhe dritarja arrin një izolim termik efektiv veçanërisht nëse distanca është e madhe sikurse të sistemi i Roletave me 40 mm. Në momentin që roleta është e lëshuar në kohën e ftohtë dhe në errësirë do të kursej shumë më tepër energji.

 • Evitimi i zhurmës

Nëpërmjet roletave rritet ndjeshëm izolimi i tërsishëm, ku mund të bëni një natë të qetë dhe relaksuese.

 • Mbrojtje nga vjedhjet

Roleta e lëshuar e rritë kohën dhe zhurmën gjatë thyerjes. Lidhur me pasigurinë dhe asaj që çfarë qendron pas do të frenoj vjedhësit në një mas të caktuar.

 • Mbrojtje nga drita

Roleta mund ta ndal dritën sidomos në sezonin e verës. Në këtë mënyrë do të mbaj konstant temperaturën e dhomes poashtu do të mbrojë orendit dhe dyshemen.

FASAMEN aluplast ofron roletne të kualitetit më të lartë

Profili i roletave të FASAMEN aluplast

Revizion i brendshëm


Aufsatzkasten_Revi_unten_Fensterinsektenschutz
Veçoritë:

 • Instalim i thjeshtë dhe ekonomik

 • Izolim i mir dhe material i kualitetit  të lartë

 • Në dispozicion në shumë dekore

 • Plastika e lehtë për mirëmbajtje dhe rezistenc ë ndaj kushteve atmosferike

 • Me mundësi integrimi të rrjetave kundër insekteve.

Revizion i poshtëm


Veçoritë:
Aufsatzkasten_Revi_innen (1)

 • Instalim i thjeshtë dhe ekonomik

 • Izolim i mir dhe material i kualitetit  të lartë

 • Kutia e roletnve nga PVC me kualitet të lartë

 • Kutia e roletneve e konstruktuar në tri shkallë lartësie, varësisht nga madhësia e dritares

 • Në dispozicion në shumë dekore

 • Plastika e lehtë për mirëmbajtje dhe rezistenc ë ndaj kushteve atmosferike

 • Me mundësi integrimi të rrjetave kundër insekteve.

Kutia e Roletneve


Vorsatz-Rollladenkasten---KOMFORT--RAK-
Veçoritë:

 • Instalim i thjeshtë dhe ekonomik

 • Komplet sistemi prej aluminit

 • Sistem i cili mund të integrohet edhe në dritare të montuara

 • Kutia te bera me gjashte madhesi per madhesia te ndryshme te dritareve (STANDARD)

 • Në dispozicion në shumë ngjyra

 • Kutia e roletneve e konstruktuar në tri shkallë lartësie, varësisht nga madhësia e dritares

 • Me mundësi integrimi të rrjetave kundër insekteve.

Kilkoni këtu për të shikuar punët tona.