GILINDERA

Dizajnet tona të gilinderave mund të krijohen në ç’farë do dizajni që ju imagjinoni
Tek FASAMEN i përkushtohemi maksimalisht punës dhe shërbimit ekselent. Puntorët tonë punojnë shpejtë, pastër dhe dekorojnë ambientin e shtëpisë suaj në mënyrë perfekte.
Ne ofrojmë Gilinderat e aluminit me ngjyra të ndryshme dhe dizajnet më të mira në treg.