FASADË STRUKTURALE

Fasadat strukturale për mure dhe kulme mbrojnë ndërtesën duke futur theksime vizualisht tërheqëse. Profilet tona të fasadës strukturale me kombinimet tona dhe me cilësi të lartë të PVC-së janë gjithnjë në dispozicion e sipër.
Dizajni i fasadës të ndërtesës është një faktor kyç në përshtypjen arkitekturale që ajo bën.Struktura e sipërfaqes nuk duhet të ketë vetëm një pamje tërheqëse, por duhet gjithashtu të sigurojë pronën me mbrojtje të qëndrueshme nga elementet, dhe kjo duhet të vazhdojë të bëjë kështu për shumë vite, pa humbur shkëlqimin e saj. Nëse ju doni të shijoni dizajnin e jashtëm dhe ngjyrat ndërtesës tuaj për një kohë të gjatë, ju duhet të konsideroni se veshja me cilësi të lartë për fasadën tuajë të ndërteses suaj apo shtëpisë, ka shumë rëndësi, prandaj zgjedhni me kujdes, zgjedhni FASAMEN aluplast.

Fasadat strukturale karakterizohen nga mundësia e profileve të aluminit në fasadë, e cila krijon një sipërfaqe xhamore të vazhdueshme. Ndryshimi kryesor ndërmjet fasadës strukturale nga fasada standarde, e cila është me kapak të dukshëm, është paraqitja e pamjes së jashtme.

Profili i Fasadave Strukturale të FASAMEN aluplast

Kilkoni këtu për të shikuar punët tona.