DYER

Shtëpia është reflektim i personalitetit tuaj dhe zgjedhja me kujdes e aksesorëve siç janë dyert dhe dritaret është hapi i parë për një shtëpi të bukur.

Disa veçori të dyerve tona:

 • Dyertë e FASAMEN aluplast kanë dizajne moderne dhe
 • Dyerve të FASAMEN aluplast kërkojnë përkujdesje minimale dhe kanë jetë gjatësi mesatarja 30 vjet.
 • Dyertë e FASAMEN aluplast kanë izolim të shkëlqyer termik dhe akustik.
 • Gjithashtu kanë potencial të madh për kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit, nuk do jeni më të brengosur se a do të hyjë i ftofti nga jashtë.
 • Përshkak të materialit fort të qëndrueshëm që kanë, dera juaj do qëndroj gjithnjë e re, dhe nuk do ta humbas asnjëher vlerën e saj.

Shtëpia juaj ju mbron ju dhe familjen tuaj. Dritaret dhe dyert janë midis elementeve më të rëndësishme të kësaj mbrojtjeje. Prandaj në momentin e zgjedhjes, bëni kujdes në cilësinë dhe qëndrueshmërinë e tyre. Dritaret e punuara nga FASAMEN aluplast janë tejet stabile dhe mund të përballojnë ngarkesa të mëdha. Me ndihmën e armaturave, xhamave dhe dorezave të veçanta, ato shtojnë edhe më shumë sigurinë e mbrojtjes nga dhunuesit e banesave, bazuar në kriteret më të larta të sigurisë. Siguria e shtëpisë suaj është mjaft e rëndësishme, dhe me ndihmën e dritareve me PVC të FASAMEN aluplast, të dyerëve të hyrjes, të dyerve të ballkoneve dhe të tarracave, ju garantohet siguri e lartë.

Profili i dyerve të FASAMEN aluplast

Dyer Automatike


HST_avs
Gjenerata e re e dyerve automatike bind me delikatesen dhe profilet e saja klasike.

Veçoritë:

 • Konstruktimi i saj i avancuar siguron nivelin me të lartë të stabilitetit

 • Izolim i tërësishëm

 • Profil të thellë deri në 70 mm

 • Kënd tërheqës me dizajn klasik

 • Llajsne të trefishtë

 • Kosto të ulët të mirëmbajtjes


 

Dyer të Hyrjes


Haustuer_Schwellen_IDEAL2000
Dera e hymjes konsiderohet në një farë mënyre si dera kryesore. Ajo përveç se i jep shtëpisë suaj harmoni, gjithashtu edhe ju mbron nga zhurma e jashtme, vjedhjet e mundëshme etj.

Veçoritë:

 • Dyertë tona të hyrjes nuk kanë nevojë për ndonjë mirëmbajtje speciale dhe kanë një mesatare të jetëgjatësisë deri në 30 vjet.

 • Teknologjitë moderne garantojn izolim termik dhe akustik si dhe rezistent ndaj vjedhjeve të mundshme.

 • Dyertë tona janë edhe ekonomike, pasi me izolimin që kanë ruajnë nxehtësin dimrit si dhe ftohtësinë verës.

 • Për shkak të materialit kualitativ që ka dyertë tona nuk do humbin bukurinë e tyre dhe njëkohësisht as shtëpia juaj.


 

Dyer të Hyrjes 85 mm


85mm

Me këtë dizajn të ri të dyerëve tona ju jeni gjithnjë në anën e sigurtë. Shijoni dizajnin modern, bukurinë e saj dhe sigurinë ndaj vjedhjeve të mundshme, zhurmave dhe elementeve të tjera shqetësimi.

Veçoritë:

 • Pjesë të madhe çelikut për stabilitet të lartë si dhe opsionin për tu mbushur me shkumë

 • Trashësi qelqi deri në 50 mm

 • Izolim perfekt deri në Uf = 1.2 W/m²K

 • Një dizajn delikat me një gjerësi të kornizës deri në 116 mm

Dyer të Hyrjes / Ideal


ideal
Izolim perfekt si dhe mbrojtje ndaj vizitorëve të paftuar. FASAMEN aluplast ofron kualitetin më të lartë të dyerve .

Veçoritë:

 • Perdorimi i gominave ne brendësi si dhe nga jashtë mundëson një izolim edhe më të mirë.

 • Saldimi i kendeve në mënyrën më të mirë garanton një stabilitet edhe më të lartë.

 • Siguri të mjaftueshme përcaktuar me standardet më të larta

 • Përdorimi i pajisjeve te sigurisë garanton mbrojtje nga vjedhjet e mundshme.

Kilkoni këtu për të shikuar punët tona.