FASAMEN - DYER DHE DRITARE NGA PLASTIKA DHE ALUMINI

PRODUKTET

Shërbimet dhe produktet që FASAMEN aluplast ofron:

DYER

Shtëpia është reflektim i personalitetit tuaj dhe zgjedhja me kujdes e aksesorëve siç janë dyert dhe dritaret është hapi i parë për një shtëpi të bukur. Dera e hymjes konsiderohet në një farë mënyre si dera kryesore. Ajo përveç se i jep shtëpisë suaj harmoni, gjithashtu edhe ju mbron nga zhurma e jashtme, vjedhjet e mundëshme etj.

DRITARE

Pa marrë parasysh se a jeni duke ndërtuar shtëpi të re, apo jeni duke remodeluar një ndërtesë të vjetër. Fasamen aluplast ka dritaret më të mira në treg për nevojat tuaja.

FASADË STRUKTURALE

Nëse ju doni të shijoni dizajnin e jashtëm dhe ngjyrat ndërtesës tuaj për një kohë të gjatë, ju duhet të konsideroni se veshja me cilësi të lartë për fasadën tuaj të ndërteses suaj apo shtëpisë, ka shumë rëndësi, prandaj zgjedhni me kujdes, zgjedhni FASAMEN aluplast.

VITRINA

Pamja e lokalit ku ju bëni biznis i nevojitet një pamje e bukur si e brendshme ashtu edhe e jashtme. Pa marrë parasysh se a jeni në zyre të vjeter apo do vendoseni në zyre të re FASAMEN është zgjedhja më e duhur për hjeshinë e lokalit tuaj me vitrinat që FASAMEN ofron klientët tuaj do ngelen të mahnitur.

GILINDERA

Dizajnet tona të gilinderave mund të krijohen në ç’farë do dizajni që ju imagjinoni Tek FASAMEN i përkushtohemi maksimalisht punës dhe shërbimit ekselent. Puntorët tonë punojnë shpejtë, pastër dhe dekorojnë ambientin e shtëpisë suaj në mënyrë perfekte. Ne ofrojmë dizajnet më të mira në treg.

ROLETA

Roletat përveç bukurisë që ofrojnë kan rol shumë të rëndsishëm në reduktimin e zhurmave që vijnë nga jashtë, ulin kostot e sistemeve të ftohjes pasi që ato ndalojnë rënien e diellit brenda, si dhe ju mbrojnë nga vjedhjet e mundshme.

RRETH NESH

Profili i Kompanisë
FASAMEN aluplast - Dyer dhe Dritare nga plastika dhe alumini

“FASAMEN-aluplast” është kompani e themeluar ne vitin 2000 me lokacion në Podujevë. Merret me projektimin, prodhimin dhe montimin e dyer dritareve, fasadave, dhe gilinderave. Shtrihet me aktivitet në tregun Kosovar. Në më shumë se 15 vite përvojë pune, “FASAMEN-aluplast” ka kaluar nëpër faza të ndryshme të zhvillimit të saj, duke u ndërtuar në hapa të sigurt dhe profesional dhe sot ofron një cilësi të lartë të punimeve. Ka bërë një emër shumë të respektuar dhe të njohur në tregun e Kosovës. FASAMEN-aluplastl është ndër të vetmet kompani në Kosovë qe me një profesionalizëm të lartë, me ekipe të specializuara dhe me partneritet të ngushtë me kompani të njohura botërore, sjell për tregun vendor sistemet më të reja të fasadave xham-alumin, dhe fasadave të ventiluara.

 • EKSPERIENCË

  Eksperiencë mbi 15 vjet.

 • PROFESIONALIZËM

  Ekip profesional inxhinierik dhe teknik

 • KUALITET

  Cilësi e lartë e punimeve

 • PARTNERITET

  Partneritet me firma të njohura botërore

GALERIA

Këtu mund t'i gjeni fotot e fundit të punëve që ne bëjmë

NA KONTAKTONI

Për çdo kërkesë, ankesë apo sygjerim mund të na kontaktoni përmes këtij formulari.